DECRATAG – det bedste valg

Decra® – vælg et stærkt Decratag på toppen.

Det er ikke ofte i dit liv, du skal vælge et nyt tag til din bolig. Tage holder jo længe, og derfor er det ikke noget, man som oftest har den store erfaring med at vælge.
De fleste, du spørger til råds, vil formentlig anbefale et Decratag, og det er der mange gode grunde til.
Med et Decratag får du et virkeligt flot og solidt nyt tag. Decra® er ikke alene et smukt tag, men også et af de stærkeste tage, man kan vælge.
Pladerne som dit Decratag bliver bygget op af, består af plader, der har en kerne af stål. Denne kerne er belagt med enten et keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlakering.
Den hårde kerne, og de meget holdbare overflader sikrer en meget lang levetid og en farveægthed på dit tag, i en kvalitet som kun et Decratag kan give dig.
Denne høje kvalitet kendes ikke fra andre tagmaterialer.

Skal du vælge den ideelle løsning til en tagrenovering er Decratag også blandt de absolut bedste løsninger.
Et Decratag kan nemlig ofte lægges direkte oven på det gamle tag.

Den bedste garanti med et Decratag

Siden 1978, hvor det første Decratag blev lagt, har mange danske hjem fået glæde af dette populære tag. De gode erfaringer med Decra® gør, at Icopal tilbyder hele 30 års produktgaranti.

Fyns Tag & Facade er eksperter i at lægge Decratag. Det kan du nyde godt af som kunde hos os, for det betyder, at vi tilbyder dig yderligere 15 års udførelsesgaranti.