Tagsten til tegltag

Vi har stor erfaring i at lægge tegltage, så foretrækker du et solidt tag med flere hundrede års holdbarhed, så skal du vælge tagsten af tegl. Læs videre og lær de mange fordele at kende.
Teglsten har gennem århundreder været danskernes foretrukne tagbelægning. Teglsten er et miljøvenligt materiale, der laves af ler. Tagsten af tegl er ikke tilsat bindemidler eller tilsætningsstoffer. Kun ler, der brændes ved meget høj temperatur. Det giver en særdeles stærk tagsten, som igen betyder god økonomi i vedligeholdelsen.
Enhver med byggeerfaring ved at tagsten af tegl er et særdeles holdbart tagmateriale. Et tegltag kan holde i flere hundrede år, derfor giver vores leverandør, Danmarks bedste garanti på dit nye tegltag. Vores leverandør Wienerberger har lang erfaring i tegltage.

Kvalificerede eksperter i tagsten af tegl

Tegltage er såkaldte tunge tage. Det vil sige, at de vejer over 25 kg pr kvadratmeter. Hvis du har et let tag, der vejer under 25 kg pr. kvadratmeter, og gerne vil skifte til et tag, med tagsten af tegl, skal du derfor have kvalificeret hjælp til at checke, om tagkonstruktionen kan bære.
Vores leverandør af tagsten af tegl, hjælper dig med kontakt til et ingeniørfirma, som er eksperter i styrkeberegning. Ring til Fyns Tag & Facade på 70 22 07 03 og få en indledende snak om dine planer, helt uforpligtende.

Vi står klar til at lægge dine tagsten af tegl, så du får et flot tag udført af professionelle.