Vinduer og Døre

Professionel udskiftning af døre og vinduer er et af vores specialer. Vi anbefaler, at du tager os med på råd, inden du beslutter, hvilken slags dør og hvilket materiale, du gerne vil have.
Ved udskiftning af døre og vinduer gennem os, får du friheden til at vælge mellem rigtig mange muligheder. De er alle gode løsninger, men du vil få størst glæde af dine valg, hvis du tager os med på råd. Både du og vi ønsker jo, at du finder den helt rette løsning, der passer perfekt til dine ønsker og din bolig.

Inden udskiftning af døre og vinduer

Du skal inden udskiftning af døre og vinduer vælge træsort. Det kan for eksempel være fyr eller mahogni. Du skal også vælge om træet skal være overfladebehandling eller være imprægneret.

Du skal desuden vælge mellem aluminium- eller træbundglaslister, superlavenergi- og thermoglas.

Vi hjælper dig gerne, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds. Udskiftning af døre og vinduer er formentlig ikke noget, du skal tage stilling til særligt ofte. Derfor deler vi gerne vores viden med dig. Alle vores vinduer og døre er fremstillet efter danske håndværkstraditioner, der både taler til det æstetiske og det funktionelle. Derfor kan du trygt overlade udskiftning af døre og vinduer til os.

Vi har valgt at montere vinduer og døre fra Rationel som leverer i højeste kvalitet og i mange farver.